«Верещить, як свиня за кнурами»: Скабеєва влаштувала чергову icтерію просто під час параду в Києві (ВІДЕО)

День Независимости пытались превратить в День Победы, но «похвастать Украине нечем» (с)

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва влаштувала істерику в телеефірі, критикуючи військовий парад, що відбувся в Києві на честь 30-річчя Незалежності України. Для цього вона виділила частину етеру у своїй програмі «60 хвилин».

30 років, як Україна стала незалежною, а на Хрещатику все та ж ненависна радянська техніка, - заявила Скабеєва, зазначивши, що в параді брали участь танки, вироблені в СРСР понад півстоліття тому і їздили по Хрещатику 20 років тому.

 

Головна новинка і гордість параду - танки БМ «Оплот». Їх випустили спеціально до Дня Незалежності, але в мережу потрапили знімки з оригінальним рішенням маскування - поклейкою кузова скотчем. Також один з «Оплотів» зламався під час репетиції", - сказала Скабеєва.

На думку ведучої, День Незалежності в Києві намагалися перетворити в День Перемоги, але «похвалитися Україні нічим».

У Києві встановили величезний «флагшток з полотнищем», а на Донбасі - всього лише підняли чотири прапори на повітряних кульках.

Скабеєва зазначила, що в Україні вирізають тризуби на яблуках і танцюють гопак в небі, виділяючи на святкування Дня Незалежності мільйони доларів.

Крім того, пропагандистку так розсмішила фраза президента Зеленського «Без чарочки домашньої наливки День Незалежності в Україні не такий святковий», що вона вирішила процитувати її у своєму Telegram-каналі.

В цілому виступ Зеленського на Дні Незалежності України телеведуча назвала безглуздим і нещадним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Теги: Скабеєва
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень