«Верес» розпочав домашню гру без головної підтримки

На стадіоні «Авангард» немає рівненських ультрас

Рівненські ультрас, які напередодні одержали інформацію про дискваліфікацію їхнього 19 сектора від Кваліфікаційно-дисциплінарного комітету, зробили заяву.

За повідомленням одного із рівненських сайтів, ультрас висловили невдоволеність роботою гендиректора клубу Ігоря Дедишина та закликали вболівальників бойкотувати матч:

Ми, представники Чорного Сектору, втомились від неодноразових спроб достукатись до керівництва футбольного клубу «Верес» і не маємо бажання підтримувати і утримувати тих, хто не поважає своїх вболівальників. Ми втомились спостерігати, як за правління пана Дедишина, з кожним днем клуб стає все менш народним, від того, як зневажаються наші із Вами цінності. Коли чужинці керують клубом, то одразу стає зрозуміло, що їм не цікаві традиції, їм не цікава історія, ювілеї клубу і тому подібне. Коли гастролери керують клубом, то рано чи пізно, обов'язково станеться ситуація, коли їм цей клуб стане не потрібен. Ми не маємо права вдруге втратити наш «Верес», під прапором якого проходимці зароблять собі бали на майбутнє, щоб потім зникнути, не залишивши після себе нічого.

Нам потрібна наша, Народна команда, яка буде грати для нас із Вами. Нам потрібен клуб, навколо якого згуртуються ті, для кого Рівне та «Верес» не порожні слова. Ми вважаємо, що краще своя команда у Другій лізі, ніж чужа в УПЛ.

Чорний Сектор розпочинає безстроковий бойкот усіх домашніх матчів і закликає всіх, хто не є байдужим до долі нашого спільного клубу «Верес», приєднатися до бойкоту і не підтримувати рейтингом і гривнею тих, хто хоче відібрати у нас з Вами клуб. 

Наші вимоги: негайна відставка із займаної посади Ігоря Дедишина, прозора політика та повернення контролю над діяльністю «Вереса» членам народного клубу. Рівненський клуб буде належати рівнянам!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень