«Верес» поступився «Скалі»

Матч відбувся на штучному полі у селі Довге, що неподалік Моршина

НК «Верес» у контрольному матчі, що відбувся у рамках другого навчально-тренувального збору Народного Клубу, поступився стрийській «Скалі» - 1:3.

Господарі поля активніше розпочали гру і вже на сьомій хвилині матчу відкрили рахунок. Гравець «Скали» Дмитро Скакун забив прямим ударом зі штрафного, точно пробивши метрів з двадцяти. Голкіпер «Вереса» Сергій Семено практично не мав шансів врятувати команду.

[media=53738]

На шістнадцятій хвилині матчу господарі подвоїли свою перевагу. Захисники «Вереса» зуміли заблокувати перший удар футболіста «Скали» Віталія Рябушка, але не впоралися із добиванням – 2:0.

До перерви «Скала» могла забити втретє, втім надійно у воротах зіграв Сергій Семено, двічі витягнувши практично «мертві» м’ячі.

[media=53737]

Після перерви гра дещо вирівнялася і після коректив тренерського штабу футболісти «Вереса» заграли активніше. Втім, забити рівнянам вдалося лише наприкінці гри. Ярослав Сокол, який перебуває у Народному Клубі на оглядинах, технічно розібрався із захисником і пробив над воротарем «Скали» - 2:1.

[media=53740]

До слова, забити у матчі нападник мав нагоду і раніше, не реалізувавши чистий вихід віч-на-віч із воротарем «Скали».

Невдовзі після забитого м’яча рівняни мали реальну нагоду і зрівняти рахунок. Любомир Гальчук добре виконав штрафний удар, але голкіпер «Скали» дістав м’яча з-під перекладини.

[media=53736]

Втім, замість – 2:2, рахунок у підсумку став – 3:1. Господарі поля використали помилку оборонця Народного Клубу, який втратив м’яча у простій ситуації і Василь Цюцюра забивав вже практично у порожні ворота – 3:1.

Головний тренер НК «Верес» Віктор БОГАТИР так прокоментував гру:

Ми хотіли завершити другий збір контрольним матчем проти сильного суперника, щоб побачити, як діятимуть ті люди, які претендують на підписання контракту із НК «Верес». Це завдання ми реалізували. Так, хотілося б виграти, але у контрольних матчах результат не найважливіший. Сьогодні на поле виходили хлопці, які з нами на зборі тренувалися усього два-три дні, також грали зовсім молоді футболісти – 1997-го року народження. Тому не коректно говорити, що вони не виконали якісь установки, чи не зіграли за тією, чи іншою тактичною схемою. Тренерський штаб зробив свої висновки з гри і далі ми продовжимо займатися селекційною роботою.

 

Нагадаємо, сьогодні команда НК «Верес» завершує другий тренувальний збір, який упродовж двох тижнів тривав у Брюховичах, неподалік Львова.


Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень