«Верес» подарував очки «Калушу»

«Верес» вчетверте програв у чемпіонаті України. У матчі 5-го туру Другої ліги рівняни на виїзді поступилися команді «Калуш», яка є одним із лідерів першості.

«Верес» - «Калуш» - 0:1

Єдиний гол у матчі був забитий наприкінці першого тайму, коли  після подачі з лівого флангу гравець «Вереса» Олександр Логінов зачепив м'яч головою, після чого він і потрапив у ворота рівненського клубу.

На початку другої частини зустрічі «Верес» залишився у меншості. Юрій Фляк сфолив проти Данила Книша і отримав пряму червону. Наприкінці матчу суперники обмінялися гострими моментами - Максим Саламаха красиво пробивав «ножицями» через себе, а Данило Книш не реалізував вихід один на один із голкіпером «Вереса». Фінішний штурм воріт господарів у виконанні рівнян також результат на табло не змінив.

Таким чином, після 5-ти турів у «Вереса» одне очко та останнє місце у турнірній таблиці.

У наступному матчі, 26 серпня, рівненська команда прийматиме «Минай».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень