«Верес» роздаватиме акції ПАТ усім, хто вклав у клуб 100 гривень (ФОТО)

Народний клуб «Верес» тепер стане акціонерним товариством, а члени клубу отримають акції «Вереса» безкоштовно. Про це повідомив президент клубу Олексій Хахльов.

З його слів, сьогодні, 13 травня, керівництво клубу, новий інвестор та міський голова Володимир Хомко уклали угоду про співпрацю.

- Узгодження позицій усіма учасниками угоди тривало близько 6 місяців, і саме рішення про створення Рівненського акціонерного товариства «Верес» має вивести клуб з фінансової кризи. Роль міської ради ключова і така, що стабілізує.

 

Крім посильної фінансової підтримки, згідно з можливостями бюджету, вона буде гарантувати, що клуб потрібен Рівному. Що клуб залишиться в Рівному. І ми не повторимо минулих помилок, — повідомив Олексій Хахльов.

Підтримку «Вересу» обіцяє і стратегічний інвестор міста. Це підприємство «Укртепло» та її власник Іван Надєїн.

Щодо 4,5 тис. членів клубу «Верес», то їм обіцяють видати по одній акції. Вартість акцій – така ж, як свого часу був внесок для членів клубу. А це, нагадаємо, 100 гривень.

В майбутньому акції будуть у вільному продажу, тож охочі долучитися до розвитку футболу зможуть їх придбати.

За словами Олексія Хахльова, офіційно Акціонерне Товариство «Верес», ще не зареєстроване.

Утім, Олексій Хахльов вірить, що в новому сезоні «Верес» виступатиме в новому юридичному статусі. Незалежно від того, в яку Лігу потрапить.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень