«Верес» покинули відразу троє футболістів

Михайло Сергійчук, Роман Мірошник і Сергій Шестаков залишають клуб

Рівненська команда готується до змін у складі.

Свою кар'єру у рівненському «Вересі» завершили Роман Мірошник (51 матч, 2 голи за рівнян), Михайло Сергійчук (135 ігор, 26 голів) та Сергій Шестаков (9 матчів без голів).

Про причини розлучення з гравцями нічого не повідомляється.

Михайло Сергійчук зіграв за Верес у 135 матчах у чемпіонаті, Кубку України та Кубку Другої ліги України. Забив 26 голів. Здобув бронзові медалі Першої ліги чемпіонату України 2016/2017 та золоті медалі Першої ліги чемпіонату України 2020/2021

До народного клубу Роман Мірошник приєднався влітку 2020 року. За «Верес» захисник відіграв 51 матч, забив 2 голи. Роман виграв разом з клубом золоті медалі Першої ліги чемпіонату України 2020/2021.

Як відомо, першу частину сезону в Українській Прем'єр-лізі «Верес» завершив на 10 позиції. У 15 матчах підопічні Юрія Вірта набрали 17 очок (5 перемог, 2 нічиї, 8 поразок). 2022 рік команда закрила серією з чотирьох поразок.

Сергій Шестаков приєднався до рівненського «Вереса» у червні 2021 року. За цей час він відіграв за нашу команду 9 матчів у чемпіонаті та Кубку України. Тривалий час футболіст провів у лазареті через важкі травми.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень