«Верес» переконливо перемагає на виїзді

Наша вольова перемога (с)

 

Пропустивши першим «Верес» вдруге у сезоні здобув вольову перемогу над «Кременем». Кремінь – Верес – 1:2 (1:1). Рівняни продовжили переможну серію у чемпіонаті Першої ліги до восьми матчів поспіль.

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт прокоментував переможний для своєї команди матчі у Кременчуці:

 - Ми хвилювалися після важкої гри з Чорноморцем. Дуже багато було витрачено сил і емоцій, яких сьогодні не вистачало нам. Хотіли більше зіграти на класі, але остерігалися суперника. Казав команді, що потрібно налаштовуватися не лише на Чорноморець, а й на Кремінь.

 

Грали агресивно. Реалізували пенальті. Потім контролювали гру. Я задоволений командою. Розумію, що було багато емоцій після пенальті. Я запитав після гри, чи був пенальті - отримав відповідь, що був. Тим паче Дахновський на високій швидкості рухався. Там мікроконтакту вистачило. Не думаю, що мають бути якісь зауваження до роботи арбітра.

 

Гегедош не потрапив до заявки на матч, бо у нього травма. Також не могли розраховувати сьогодні на Пасіча, який в ніч перед грою відчув недомагання. Вирішили його поберегти.

 

Наступна гра запланована на суботу, 10 квітня. Її планують провести у Млинові.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень