«Засунули ніж у спину»: після розгрому «Металурга» Вірт заявив, що йде з «Вереса»

Народний клуб виборов собі місце в УПЛ

Народний клуб «Верес» зберіг за собою місце в українській Прем'єр-лізі. Це стало відомо сьогодні, 14 червня, за результатом гри у відповідь перехідного матчу.

Команда з Рівного на власному полі розгромила запорізький «Металург». Нагадаємо, що перший поєдинок закінчився мінімальною перемогою команди із Першої ліги.

Старт другої зустрічі видався дуже насиченим, адже вже до середини тайму рівненський клуб забив три голи.

 

Ситуація для запорізької команди стала геть кепською після вилучення Сокола.

У другому таймі наші забили ще тричі. Все, на що спромоглися гості, так це забити м'яч престижу вже у компенсований арбітром час.

Вірт покидає команду

Рівненський клуб продовжить свої виступи в УПЛ, але вже під керівництвом нового наставника. На післяматчевій пресконференції Юрій Вірт оголосив про свій відхід із клубу. Наставник дав відвертий коментар, натякнувши про конфлікт у клубі.

— Я йду з команди. У мене була розмова з президентом. Буду відкритим: тиждень тому він сказав, що весь клуб проти мене. Тому я не маю жодного права залишатися, йду з команди.

 

Є люди, які просто засунули ніж у спину і тримали його до сьогоднішнього дня. Я не міг цього зрозуміти.

Нагадаємо, що саме Вірт свого часу вивів Верес в УПЛ.

Вірт заявив, що разом із ним клуб покидає увесь тренерський штаб. Наразі невідомо, у якому клубі опиниться Вірт зі своїми помічниками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень