Венздей вміє усміхатися: невдалі дублі зі зйомок культового серіалу розвеселили мережу (ВІДЕО)

Netflix показав залаштунки популярної кінокартини

Серіал «Венздей» про сімейку Аддамс б'є всі рекорди з переглядів. Стрімінгова платформа Netflix опублікувала кумедний ролик із невдалими дублями зі зйомок популярної кінокартини Тіма Бертона.

Виявляється, завжди серйозна Венздей Аддамс насправді весела та енергійна дівчина.

Ролик, що показує залаштунки серіалу, з'явився на YouTube.

Завдяки йому можна побачити 20-річну головну героїню справжньою.

 

Кумедні ляпи за участю Дженни Ортеги, Кетрін Зети-Джонс, Луїса Гузмана, Емми Маєрс та Гвендолін Крісті підняли настрій глядачам.

Так, можна дізнатися, що під час зйомки однієї зі сцен шостої серії Дженна Ортега ненароком випустила в обличчя Еммі Маєрс ліхтарик, а шум літака завадив відзняти сцену, в якій Венздей проводила час біля озера.

Також нам показали, як актори забувають текст, не можуть стримати сміх, зберегти похмурий вираз обличчя, який властивий їхнім героям.

Крім того, на сторінці Still Watching Netflix у YouTube розмістили відео створення сцен із живою рукою, яку називають Річчю. Цю роль виконав румунський фокусник Віктор Доробанту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень