Великдень 2020: Західна Україна масово зібралася до церкви на богослужіння (ФОТО)

Результати опитування

Попри те, що на Західній Україні більше хворих на коронавірусну інфекцію, ніж в інших регіонах, саме тут дуже багато людей збирається йти до церкви на Великдень.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це говорять дані опитування, проведеного компанією Research & Branding Group.

В цілому по всій країні лише 4,3% опитаних зібралися відвідувати храми на Великдень, а на західній Україні це кількість людей становить 7,5%.


Та ж сама ситуація з освяченням пасок і кошиків без входу до церкви. В цілому по Україні карантинну заборону збираються порушити 8,7% людей. На Західній Україні – 18,2%.
 

Відповідно, менше, ніж у всій країні на заході України збираються відзначати Великдень вдома – 79,5% проти 83,2%.

Дані опитування показали, що українці дотримуються практично всіх санітарно-гігієнічних рекомендацій: вони миють руки (78%), носять маски в громадських місцях (76%), не виходять без потреби з дому (74%), рідше стали відвідувати магазини (58%) і місця скупчення людей (57%), дезінфікують поверхні (56%) і провітрюють приміщення (56%).

Опитування проводилося з 11 по 16 квітня 2020 року. Всього було опитано 1272 респондента у віці 18 років і старші, крім Криму, Донецької та Луганської областей. Середня помилка вибірки – не більше 3,5%.

Нагадуємо, незважаючи на карантин в Україні, викликаний поширенням коронавірусної інфекції Covid-19, священики ряду храмів провели масові богослужіння у Вербну неділю і освячення верби.

Зокрема і в Рівному.

Як ми писали «Церкву Рівного побачили у всьому світі, навіть в Африці» (с)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень