Величезна пожежа насувається з Білорусі на Рівненщину (ВІДЕО)

Горять болота та ліси

З Білорусі на Рівненщину насувається величезна лісова пожежа. Ліс і суха трава палають на межі Українсько-Білоруського кордону. Станом на зараз вогонь випалив вже 200 Гектарів боліт. Речниця управління Лісового господарства Світлана Горошко каже, що пожежа вирує на відстані одного кілометра до кордону з Рівненщиною:

Є така небезпека, що з Білорусі до нас має перекинутися пожежа. На сьогодні відстань між пожежею та нашими кордонами вже близько кілометра. Тому так, є небезпека, але там зараз усі в режимі чергування, для того, аби не допустити її поширення.  

Надзвичайники області також підтвердили нам, що сім десятків пожежників разом із лісівниками і прикордонною службою нині чергують на кордоні, аби попередити поширення пожежі. Водночас вони продовжують ліквідовувати наслідки пожеж у Рівненському природному заповіднику та селі Глинному, які сталися напередодні. Там вогонь зачепив кілька гектарів лісу та сухої трави.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень