Великі та маленькі стильні, зручні і красиві дзеркала з LED-підсвіткою можна замовити недорого (ФОТО)

Компанія «КВАНТ» готова виконати будь-яку вашу забаганку!

Чудова новина для тих, хто давно мріє про функціональне і дуже красиве дзеркало із підсвіткою, яке зробить ваш інтер’єр максимально зручним і стильним! Компанія МПзОВ «КВАНТ» готова втілити вашу мрію в життя! 

Якщо вам набридло постійно вмикати світло, щоб роздивитися себе у дзеркалі, і якщо разом з тим вам хочеться «освіжити» інтер’єр, внести у нього трохи краси і комфорту – вам просто необхідне дзеркало із LED-підсвіткою! 

Такі дзеркала бувають трьох типів:

з контражурною (амбілайт) підсвіткою

Її розташовують на задній частині дзеркала і світло підсвічує стіну – таким чином виникає ефект паріння дзеркала над стіною.

В цьому випадку ви отримуєте м'яке, розсіяне світло. Цей варіант прекрасно підійде як додаткова підсвітка й декор.

Особливо гарний вигляд має на круглих та овальних дзеркалах.

з фронтальною підсвіткою

Підсвітка знаходиться на лицьовій частині дзеркала і світло потрапляє прямо на обличчя.

Цей варінат просто ідеальний для нанесення макіяжу та проведення інших косметичних процедур, користуєтсья особливим попитом у салонах краси.

Таке дзеркало перетворюється із просто гарного декору на дуже функціональну частину інтер’єру.

з комбінованою підсвіткою

У такому випадку встановлюються обидва варіанти LED-підсвітки.

Цей варіант забезпечить дуже хороше освітлення у кімнаті.

Можливо встановити два вимикачі (або сенсорні кнопки), щоб мати можливість за потреби вмикати тільки одну із двох підсвіток або ж обидві одночасно.

Будь-який із цих варіантів ви можете замовити у компанії «КВАНТ», яка працює на ринку вже 20 років. Раніше продукцію постачали на фабрики, нині ж там активно співпрацюють зі спортзалами, ресторанами та роздрібними покупцями, які вже переконалися, що за невеликі гроші можна отримати вау-ефект!

Де зазвичай встановлюють дзеркала з LED-підсвіткою?

Багато клієнтів користуються такими дзеркалами вдома, адже це не тільки гарно, а й дуже зручно – увімкнувши підсвітку, вам не доведеться вмикати додаткове світло в кімнаті

Найчастіше дзеркала з LED-підсвіткою встановлюють у ванній кімнаті, при вході, у гардеробній та у вітальні.

Одна із головних переваг продукції «Квант» – усі дзеркала є вологостійкими! Вони не потемніють від потрапляння рідини чи у вогкому середовищі

 

Яким може бути ваше ідеальне дзеркало з LED-підсвіткою?

Фірма пропонує три види дзеркал: срібло, бронза й графіт.

Вони можуть бути абсолютно будь-якої форми – починаючи від стандартних круглих, овальних, прямокутних чи квадратних до тих варіантів, які хочеться саме вам! Можливе виготовлення дзеркал із LED-підсвіткою за вашими ескізами

Стандартна LED-підсвітка – холодна біла (6000 К). Саме цей варіант забезпечує найкраще освітлення кімнати. Втім, замовити можна абсолютно будь-який колір – на власний смак.

Якщо вам хочеться чогось особливого – на дзеркалі можна зробити якийсь малюнок або підпис, також це може бути напилення із певним текстом

Як замовити дзеркало з LED-підсвіткою в Україні?

При замовленні клієнт має повідомити розміри потрібного дзеркала. Якщо ж сумнівається в чомусь чи не може самостійно розібратися із певними нюансами, працівники компанії допоможуть – прибудуть за вказаною адресою, проведуть усі заміри, проконсультують

Також клієнт може обрати, який вимикач встановлювати – звичайний чи сенсорну кнопку. Все залежить тільки від вашого бажання!

«КВАНТ» – це сотні задоволених клієнтів по всій Україні щомісяця!

Зробити замовлення або отримати більш докладну інформацію можна телефоном або ж онлайн – у будні з 8:00 до 17:00. Для цього телефонуйте або пишіть на Viber, менеджер відразу з вами зв’яжеться:

(097) 32 188 54 – менеджер

(097) 159 43 17 – Юрій, начальник відділу

Замовлення буде готове протягом 7-14 днів.

Гарантія на продукцію – 1 рік.

Можлива доставка і монтаж по всій Україні

До речі, компанія займається ще й виготовленням дзеркальної плитки та душових кабінок з прозорого, матового й тонованого скла, а також виготовленням фартухів на кухню (з малюнками, фотодрук).

МПзОВ «Квант» пропонує тільки найкращу, перевірену часом продукцію за невисокими цінами.

 

Швидко, надійно, з гарантією!

Адреса: м.Здолбунів вул. Нова, 1.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень