Вчився на YouTube. Чоловік прийняв пологи у дружини, бо окупанти розбомбили лікарню

Жартує, що тепер може асистувати акушерам

Скриншот з відео ТСН
Скриншот з відео ТСН

На Київщині ІТвець прийняв пологи у дружини за допомогою відео з YouTube, коли окупанти розбомбили місцеву лікарню. 

Пологовий будинок у селищі Бузовій, що на Київщині, став мішенню для танків окупантів. Перші снаряди у будівлю клініки прилетіли ще тоді, коли у палатах народжувалися діти.

У цьому пологовому повинна була народжувати Марія. Вона жила поблизу клініки, але, коли прийшов час народжувати, їхати вже не було куди. 

- Побачили російську техніку – танки, БМП, колона йшла на Київ. Я розуміла, що там мій пологовий. І як я буду народжувати? Мені почали писати мої друзі, а ти бачила, пологовий розбомбили? Я не могла повірити своїм очам, почала плакати. І уже перейми, - пригадує Марія.

В результаті пологи приймав чоловік Марії, Олексій:

- Я ввечері сів, відкрив YouTube, подивився ролик, як приймати пологи. Що у нас дома було? Для дезинфекції рук. І ближе до ночі, перейми сильніше, - пригадує чоловік.

Під канонаду вибухів і перелякані погляди старших доньок Марія народжувала сина.

- Ми пів години не могли розродитися, він застряг. Прокололи пузирь і через це ми трохи згаяли час. І це було страшно. Потім було страшно, що він не буде кричати. Він виліз і одразу почав кричати, - пригадує мама малюка.

Олексій впорався на відмінно - це підтвердили лікарі, які оглядали Марію, коли сім’ї вдалося вирватися із пекла окупації. 

Тепер чоловік жартує, що хоч за професією IТівець, вже може асистувати акушеркам. Здоровий тримісячний малюк Артем тому підтвердження. Ім’я хлопцеві обирав батько.

- Я побачив, що з завода «Артем» відвантажують «Стугни». І сказав – Артем, - каже чоловік.

Звільнення Київщини родина зустріла у Європі. Тепер планує повертатися додому.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень