Вбивця, якого шукали 11 років, жив на Рівненщині та займався бурштиновим промислом

Чоловік переховувався в Туреччині, а потім з підробленим паспортом повернувся в Україну

На Рівненщині затримали злочинця, який був у розшуку 11 років, пише Depo, посилаючись на Хмельницьку поліцію.

Хмельницькі оперативники затримали вбивцю, який переховувався від слідства 11 років. Затримання відбулося на Рівненщині. Зараз чоловік перебуває у слідчому ізоляторі.

У 2003 році четверо молодиків забили чоловіка до смерті. Судові тяжби тривали протягом двох років. Кожен із підозрюваних отримав по 8 років позбавлення волі. На сьогодні троє із них уже відбули покарання. А от четвертому на момент вчинення злочину було 17 років. Міра запобіжного заходу неповнолітньому не обиралась, він регулярно відвідував суди, проте на останнє засідання не прийшов, з 2005 року перебував у розшуку.

Як виявилось, протягом 6 років зловмисник переховувався в Туреччині у родичів. У цей час в Херсонській області для втікача родичі виготовили підроблений паспорт громадянина України, який видали на інше прізвище та ім’я. З ним чоловік і повернувся з-за кордону. Останні 2 роки 31-річний злочинець жив у Рівненькій області та займався бурштиновим промислом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень