Вбивство двох осіб: у поліції прокоментували смерть двох хлопчиків 5-ти і 7-ми років на Рівненщині (ВІДЕО 18+)

Наразі обставини події встановлюють правоохоронці

На Рівненщині поліцейські встановлюють обставини загибелі двох дітей. Їхні тіла дістали з водойми у селі Сопачів Вараського району.

Про це ми писали тут:

На Рівненщині потонули двоє хлопчиків: поліція перевіряє їхню маму

У поліції повідомили, що близько 11:30 до правоохоронців звернулася місцева жителька й повідомила, що у кар’єрі втопилося двоє місцевих дітей. Поліцейські встановили, що загиблими є двоє братів — 5-ти та 7-ми років.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин цієї трагічної події.

 

За цим фактом розпочато досудове розслідування за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України: Вчинення умисного вбивства двох або більше осіб.

З джерел Радіо Трек відомо, що, ймовірно, до вбивства причетна матір хлопчиків. Їй 42 роки. За професією вчителька, чи співпрацює зі слідством, наразі невідомо. Але у коментарях у соцмережах люди пишуть, що, ймовірно, жінка мала проблеми зі здоров'ям.

На відео потрапили жахливі кадри транспортування тіл дітей. Людям з вразливою психікою рекомендуємо утриматися від перегляду.

    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень