Вбивця рідної матері скоїв ще один моторошний злочин у Рівному: пенсіонер після нападу помер

Його намагалися врятувати

85-річний пенсіонер, на якого днями напав чоловік з ножем, помер в лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури. 

Нагадаємо, увечері 24 вересня, в полі неподалік лікарні на вулиці Миколи Карнаухова у Рівному, 34-річний чоловік напав на незнайомого та завдав йому близько п’яти ударів ножем в груди та живіт, після чого втік з місця злочину.

Слідчі з’ясували, що підозрюваний раніше був судимий за вбивство своєї матері та лише у травні цього року вийшов на волю.

На жаль, попри вжиті заходи, врятувати життя пенсіонера, не вдалося. Від отриманих травм він помер у лікарні. За скоєне йому загрожує довічне ув'язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень