Вбиця випустив три кулі впритул, дівчина втратила багато крові: деталі нічного розстрілу у Дніпрі (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Вбивця здався поліції сам

(УВАГА) ПЕРШІ ПОКАЗИ ЗАТРИМАНОГО НА ВІДЕО В КІНЦІ СТАТТІ

Радник глави МВС Антон Геращенко розповів про стан здоров'я поранених військовослужбовців після розстрілу на заводі Південмаш у Дніпрі, який влаштував 20-річний солдат строкової служби Артемій Рябчук.

За словами Геращенка, Рябчук випустив три кулі впритул в 22-річну дівчину. Вона втратила більше трьох літрів крові. За її життя зараз борються лікарі. Ще двоє поранених - у важкому стані, життя ще двох військовослужбовців - поза небезпекою.

Постраждалих госпіталізували в обласну лікарню імені Мечникова.

Ще один її товариш по службі отримав поранення в черевну порожнину, він також перебуває у важкому стані.

 

Життя інших двох поранених, доставлених в лікарню Мечникова, за оцінками лікарів, поза небезпекою. У важкому стані перебуває також військовослужбовець НГУ, доставлений в 16 міську лікарню.

 

У нього поранення в груди, у стегно і в плече, - написав Геращенко у Facebook.

Радник глави МВС закликав усіх небайдужих жителів Дніпра підтримати поранених нацгвардійців і здати кров. Тим часом міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що «Артем Рябчук нестиме найсуворішу відповідальність, передбачену законом».

За моїм наказом буде створена комісія з вивчення обставин, які могли призвести до таких дій 21-річного військовослужбовця, якого призвали для того, щоби навчити, як захищати країну і піклуватися про безпеку, а не для того, щоби він розстрілював своїх колег.

 

Також будуть вивчатися обставини проходження Артемом Рябчуком військово-медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї, - написав міністр на своїй сторінці в Facebook.

УВАГА

На цьому відео -- просто жахливі кадри неймовірної жорстокості! Людям зі слабкою психікою і неповнолітнім переглядати не варто!!!!

Стрілець із Дніпра здався добровільно - зателефонував до поліції та був затриманий

Про це повідомив заступник голови управління ДБР у Полтаві Володимир Шило. У передмісті Дніпра Підгородному Артем Рябчук попросив перехожу жінку викликати поліцію, оскільки свій телефон залишив на місці злочину, розповів Шило.

Весь цей час у Рябчука був автомат.

Мотиви події поки що невідомі, слідство встановлює їх.

А ЦЕ ПЕРШІ ПОКАЗИ ЗАТРИМАНОГО

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень