Важливий день для Порошенка - виступ в ООН

Крісла, призначені для російської делегації, знову порожні

Президент України Петро Порошенко запропонував Генеральній асамблеї Організації Об'єднаних Націй розглянути питання заснування Дня пам'яті жертв тероризму.

Я дійсно вірю, що один з головних аспектів боротьби з тероризмом – це збереження пам'яті про жертви. І в зв'язку з цим я пропоную, щоб 70-я сесія Генеральної асамблеї розглянула можливість установи міжнародного дня пам'яті жертв терористичних актів, - заявив президент, виступаючи у Нью-Йорку.

Під час виступу Петро Порошенко зазначив, що Україна розраховує на миротворчу допомогу Організації Об'єднаних Націй для врегулювання конфлікту на сході країни. За його словами, операція з підтримання миру на Донбасі під егідою ООН могла б стати дуже важливим інструментом, який дозволив би здійснити Мінські домовленості.

Понад 8 тисяч українців, 6 тисяч із них - цивільні особи - загинули від рук підтримуваних РФ терористів, і окупаційних військ. Понад 1,5 млн жителів Донбасу були змушені покинути власні домівки, втікаючи від війни, - наголосив він.

 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень