«Важить 7 кг.»: Опубліковано фото дивовижної сукні, в якій українка вийде на конкурс «Міс Всесвіт» (6 ФОТО)

На це вбрання пішло 15 метрів тканини

Єлизавета Ястремська представлятиме Україну, їй 28 років

Фінал конкурсу відбудеться 16 травня.

Українська королева краси Єлизавета Ястремська вже прибула в Маямі, де відбудеться конкурс «Міс Всесвіт». Красуня показала, як виглядає її національний костюм для конкурсу.

З нею прибула і її диво-сукня.

Впродовж місяця сім майстринь виготовляли фантастичну чорно-білу сукню з глибоким декольте, металевою вставкою та крилами на плечах


Сукня має назву «Душа – Витинанка». Вбрання виконано дизайнеркою Наталією Шевчук. Команда із семи майстрів працювала над ним цілий місяць, загальна вага цьогго вбрання становить близько 7 кілограмів.

Міс Всесвіт 2021: карколомні вбрання української красуні

Загалом дизайнери тут використали близько 15 метрів атласної тканини білого і чорного кольорів.

При чому, завдяки унікальній технології зробили так, щоб тканина виглядала наче це папір, але при цьому, незважаючи на величезну кількість порізів, сукня не втрачає фори а тканина не розповзається.

Національний костюм, який Єлизавета Ястремська представить у фіналі конкурсу «Міс Всесвіт» називається «Душа-витинанка»

Вечірню ж сукню для виходу на сцену «Міс Всесвіт» українці пошив модний будинок Maxima.

Так виглядає вечірня сукня, в якій виступить Єлизавета Ястремська

«Ми дуже раді тому, що таке масштабне шоу як «Міс Всесвіт» буде проходити, незважаючи на пандемію коронавірусу, яка, як і раніше, існує у світі.

 

Для нас великим проривом є те, що конкурс все-таки відбудеться. Ліза – дуже сильна учасниця і вона абсолютно готова до цього змагання.

 

П'ять місяців тривала її інтенсивна підготовка і ми впевнені, що вона гідно представить нашу країну на заході міжнародного масштабу», - розповіла президент «Міс Україна Всесвіт» Ганна Філімонова.

Єлизавета Ястремська народилася у багатодітній родині – у неї два брати та сестра. Дівчина володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку

Як проходитиме конкурс

У конкурсі візьмуть участь представниці з 74 країн. Корону своїй наступниці передасть «Міс Всесвіт» -2019 Зозібіні Тунзі з Південно-Африканської Республіки. Фінал конкурсу транслюватиметься у всьому світі 17 травня, о 3:00 (за українським часом).

Із собою Єлизавета Ястремська привезла до Америки 5 валіз загальною вагою майже 100 кг. У них -- одяг і прикраси від українських дизайнерів: Elenareva, Каті Сільченко, Bevza, Samokish

Нагадаємо, «Міс Україна» могла так і не потрапити на конкурс «Міс Всесвіт» у Маямі, адже їй не давали візу в США. Візових офіцерів збентежило те, що рідна сестра Єлизавети Ястремської одружилася з американцем і проживає з ним в Маямі, а сама красуня незаміжня і не має дітей, що відповідає вимогам конкурсу.

Після публічного розголосу дівчині таки дозволили в'їзд до США, а в посольстві США пішли назустріч – спростили процедуру запису на другу співбесіду попри суворий карантин.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень