Ваші ноги скажуть «Дякую!»: Saucony — найкраще спортивне взуття для будь-якої пори року

Особливо стане в пригоді любителям активного відпочинку взимку

Уявіть собі: 1898 рік, 4 молоді підприємці, річка Saucony Creek у містечку Куцтаун, штат Пенсільванія...

Саме тоді почалася історія культового американського взуттєвого бренду Saucony. Місце, де зародився виробник, зображене і на логотипі компанії. Це плавний вигин річки, що омиває своїми водами три великі валуни.

За що ж так полюбився виробник поціновувачам спортивної моди по всьому світу? 

Бренд має в асортименті понад 200 позицій, які відрізняються унікальним стилем, оригінальними силуетами та неповторним комфортом. В актуальному каталозі представлено безліч пропозицій, які б ви точно захотіли додати до свого гардероба:

  • Верхній одяг для активного відпочинку на свіжому повітрі в холодну пору. Фірмові моделі продумані таким чином, щоб забезпечити відмінне теплоощадження й одночасно хорошу повітропроникність.
  • Спортивний одяг розроблений спеціально для тренувань. Він відрізняється кроєм та матеріалами, стильним дизайном та функціональністю. Професійні спортсмени обирають брендову продукцію, щоб почуватися максимально комфортно навіть під час виснажливих занять спортом.
  • Топи й майки поєднали в собі магнетичний брендовий стиль та зручні силуети, а тому користуються популярністю серед дівчат та жінок.
  • Трикотажні кофти стануть відмінним вибором для повсякденних аутфітів, вони практичні, стильні, зручні та універсальні. Худі та світшоти в цілому класно поєднуються з різним одягом, тому створити трендовий міський лук не буде проблемою для вас.
  • Футболки і поло мають бути в кожній гардеробній. Джинси, спортивки, спідниці, шорти чи навіть комбінезони чудово поєднуються з різноманітними футболками, а тому ви можете легко поекспериментувати з образами та зібрати кілька трендових аутфітів на ваш смак. 
  • Виробник також пропонує широкий вибір шортів для тренувань. Моделі дозволяють виконувати різноманітні вправи, гарантуючи легкість та зручність при будь-яких видах навантажень. 
  • Легендарні брендові кросівки — це втілення особливого бачення спортивного взуття, яке приваблює зовнішнім виглядом, матеріалами та інноваційною функціональністю. Будьте певні, ваші ноги подякують вам за новеньку фірмову пару у вашому взуттєвому гардеробі.
  • Також в колекції знайдуться шарфи, рукавички, сумки, рюкзаки, головні убори та інші аксесуари для різних пір року. Влітку від спеки врятує кепка або панама, а взимку в пригоді стане шапка. 

Переглянути повний каталог товарів Saucony та придбати вподобані моделі можна на офіційному сайті бренду в Україні MD-Fashion. В інтернет-магазині є тисячі товарів від провідних світових торгових марок, тому ваш шопінг точно буде незабутнім та дивовижним.

Ставайте постійним клієнтом магазину та користуйтеся перевагами бонусної програми, беріть участь у спеціальних пропозиціях та розпродажах, обирайте непідробну якість з улюбленим постачальником – MD-Fashion завжди чекає на вас! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень