Вартість бензину впаде на кілька гривень. Керівники АЗС погодилися знизити ціни

На зустрічі в АМКУ

Сьогодні в Антимонопольному комітеті України відбулися зустрічі із керівниками мереж АЗС. Останні погодилися знизити ціни на пальне. Про це йдеться на сайті комітету.

З початку року АМКУ аналізував інформацію про ринок нафтопродуктів України. Експерти дійшли висновку, що ціни на пальне не відповідають вартості сировини на ринку.

Протягом грудня 2019 – березня 2020 ці чинники зазнали суттєвих змін: поступове здешевлення опту, обвал цін на нафту, укріплення гривні взимку і пов’язані з пандемією коронавірусу ослаблення нацвалюти й скорочення попиту в березні.

Вже від 5 грудня, коли АМКУ видав перші в цій «кампанії» рекомендації, ціни на бензини та дизпаливо на АЗС знизилися в середньому на 13%, йдеться в повідомленні.

Тепер, за прогнозами комітету, вартість літру пального має впасти ще на кілька гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень