Вакцина від грипу: Рівненщина отримала понад 7 000 доз

Кого щеплюватимуть безплатно

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Понад сім тисяч доз вакцин проти грипу надійшло на Рівненщину.

Область отримала 1770 доз вакцини «Джісі флю». Її розподілили між медиками, які проводять імунізацію проти коронавірусу.

Крім того, з державного бюджету область отримала 1 142 доз вакцини «Ваксі Грип» (Франція) та 4 500 доз «Інфлувак» (Нідерланди). Останньою щеплюватимуть медиків та людей із груп ризику, розповіла координаторка з логістики вакцини у Рівненській області Людмила Країнська:

Вакцина розділена між «ковідними» лікарнями, закладами на медичних працівників, які лікують інфікованих коронавірусом, а також на заклади первинної допомоги для вакцинації осіб із груп ризику. Для них щеплення буде безплатний.

До груп ризику належать медичні працівники, люди, старші за 60 років, військові та освітяни, розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Він також нагадав, що щеплення від грипу і коронавірусної хвороби можна робити одночасно, але – в різні руки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень