Вагітна від окупанта: Додаток «Дія» потрапив у сексистський скандал (ФОТО)

Та адміністратори вже виправили помилку

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Додаток «Дія» розповів користувачам про результати роботи чат-бота «єВорог», але через приклад успіху потрапив у сексистський скандал.

Додаток опублікував повідомлення, де жінку звинуватили у «вагітності від рашиста». Адміністратори вже видалили цей допис, але в соцмережах зберігся скриншот повідомлення.

Вагітна від рашиста. Вважає себе чи не першою леді села. Її мати готує їжу для росіян, — наводять приклади повідомлень із чату «єВорог».

Та користувачі соцмереж не схвалили такий приклад. Свою думку вони залишили у коментарях під постом.

Ще й сексизм. «Діє», видаліть цей приклад із вагітною жінкою та наведіть нейтральний, – йдеться в одному з коментарів.

Деякі користувачі побачили в роботі чат-бота інструмент боротьби з особистими ворогами, згадали часи радянського диктатора Йосипа Сталіна та назвали таку політику перетворенням України на «країну доносів».

І що тепер, спалити її на багатті? Звідки вам знати, що інформація — достовірна? Щоб публікувати таку інформацію, потрібно бути закінченим дег***том, а тим більше цим пишатися, – написав Олексій Морозов.

Кількість критики в коментарях не змусила довго чекати й SMM-фахівці «Дії» прибрали приклад, назвавши його «недостатньо зрозумілою та некоректною комунікацією». 

«Кожен кейс передається СБУ, де співробітники перевіряють достовірність інформації та виявляють справжніх колаборантів. Наша спільна мета — виявити ворога, а не засудження дій українців», — написали адміністратори.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень