В Україну ввірветься циклон Foelke: наробить біди (СИНОПТИЧНІ КАРТИ)

Завтра, 17 жовтня, в Україну «вривається» активний циклон Foelke.

Cиноптична карта на 17 жовтня

Через це у північних, західних та більшості центральних областей пройдуть сильні дощі, очікуються пориви північно-східного вітру до штормових значень. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

На Заході та Півночі України повітря буде холодним, протягом дня +9…+14 градусів, у центральній частині +15…+20 градусів, на Вінниччині +13…+14 градусів.

 

На Півдні та Сході ще втримається тепла погода з денною температурою повітря +18…+23 градуси.

 

Дощів завтра на Сході не буде, у південній частині опади передбачаються в другій половині дня та ввечері: на Одещині, у Миколаївській та Херсонській областях, в Криму, а до Запоріжжя ще не дійдуть.

У столиці 17 жовтня очікуються дощі, навіть часом значні, сильний північно-східний вітер та ще й похолодання, вдень близько +12,+13 градусів.

Cиноптична карта на 17 жовтня

У неділю дощі припиняться, проте пошириться ще холодніше повітря, очікується вдень у неділю, 18 жовтня, не вище +9 градусів у Києві.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень