В Україну ввірветься циклон Foelke: наробить біди (СИНОПТИЧНІ КАРТИ)

Завтра, 17 жовтня, в Україну «вривається» активний циклон Foelke.

Cиноптична карта на 17 жовтня

Через це у північних, західних та більшості центральних областей пройдуть сильні дощі, очікуються пориви північно-східного вітру до штормових значень. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

На Заході та Півночі України повітря буде холодним, протягом дня +9…+14 градусів, у центральній частині +15…+20 градусів, на Вінниччині +13…+14 градусів.

 

На Півдні та Сході ще втримається тепла погода з денною температурою повітря +18…+23 градуси.

 

Дощів завтра на Сході не буде, у південній частині опади передбачаються в другій половині дня та ввечері: на Одещині, у Миколаївській та Херсонській областях, в Криму, а до Запоріжжя ще не дійдуть.

У столиці 17 жовтня очікуються дощі, навіть часом значні, сильний північно-східний вітер та ще й похолодання, вдень близько +12,+13 градусів.

Cиноптична карта на 17 жовтня

У неділю дощі припиняться, проте пошириться ще холодніше повітря, очікується вдень у неділю, 18 жовтня, не вище +9 градусів у Києві.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень