В Україні з'явиться новий рибний патруль

Рибну галузь реформують, а новий  рибний патруль запрацює з 2016 року

«Все це можна змінити тільки провівши структурну, комплексну реформу органів рибоохорони. Тому сьогодні на розгляд Кабінету Міністрів були подані пропозиції щодо ліквідації діючих органів та створення нового рибного патруля», – повідомив голова Державного агентства рибного господарства України Ярема Ковалів. Про це пише прес-служба Рівненської ОДА.

Пілотний проект набору працівників, забезпечення їх новими човнами, приладами нічного бачення, біноклями тощо. Зарплатня нових рибних інспекторів складатиме від 4 до 6 тисяч гривень.

До нового органу працівників набиратимуть виключно на конкурсних засадах. Крім того, вони проходитимуть курс навчання, після якого буде атестація.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень