В Україні знову запровадять поділ на карантинні зони (ВІДЕО)

У регіонах неоднакова ситуація щодо захворювання на коронавірус

В Україні зменшується захворюваність на COVID-19, а у середу 3 лютого у Хмельницькій області взагалі не зафіксували жодного нового випадку.  Відтак під час засідання Кабінету міністрів прем’єр Денис Шмигаль зауважив, що Україна може повернутися до адаптивного карантину, який передбачає поділ на різні карантинні зони.

В Україні зараз спостерігається контрольована і стабільна ситуація з поширення коронавірусу. Епідеміологічна ситуація дозволяє повернутися до моделі адаптивного карантину, коли в регіонах будуть встановлюватися різні рівні епідеміологічної безпеки: зелений, жовтий, помаранчевий або червоний, — зазначив Денис Шмигаль.

Він зауважив, що необхідно чітко нагадати усі критерії щодо приналежності регіонів до тієї чи іншої зони карантинних обмежень, аби в областях на місцях не виникало суперечностей і розбіжностей. Також прем’єр нагадав очільникам областей на необхідності дотримуватися вимог карантину і не залишати без покарання його порушників. 

Рішення щодо повернення до поділу на карантинні зони в уряді розглянуть найближчими днями.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень