В Україні випробували ракету

Україна провела випробування нового ракетного комплексу на базі реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) "Смерч".
 

Про це повідомив військовий експерт і директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець. "Робоча назва комплексу "Вільха".

Пуски відбулися на полігоні під Одесою – в місці, де такі випробування проводилися вперше. При цьому в зоні пуску було закрито повітряний простір і морська акваторія, розгорнуті засоби контролю та телеметрії", - написав він. :

 За даними Згурця, цей комплекс може розглядатися як заміну оперативно-тактичному ракетному комплексу "Точка" з поліпшеними на порядок показниками точності влучання, ніж у "Точки" "

Всі складники для виробництва "Вільхи" – вітчизняні, включаючи нову систему управління, нове ракетне паливо, нову бойову частину. Одна з "родзинок" - система управління ракетою.

Вона передбачає корекцію польоту ракети за рахунок імпульсних двигунів", - додав він. За інформацією експерта, в кооперацію зі створення і виробництва нового комплексу і ракети включені провідні підприємства ОПК України за інтегруючої ролі київського конструкторського бюро "Луч".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень