В Україні створять єдину інформаційну систему обліку ДТП

Співпраця між відомствами = зменшення смертності на дорогах

Сьогодні уряд прийняв постанову Кабміну «Деякі питання обліку дорожньо-транспортних пригод». Тривалий час над проектом постанови працювали спеціалісти Департаменту патрульної поліції за дорученням і за підтримки Нацполіції і МВС.

Правоохоронцям вдалося створити новий - більш прогресивний підхід в обліку ДТП, аби забезпечити облік усіх автопригод у єдиній інформаційній системі.

Відтепер облік ДТП будуть вести у відповідності до Європейських стандартів. Про це повідомляють у Рівненському обласному управлінні патрульної поліції.

Нововведення мають допомогти правоохоронцям і всім зацікавленим сторонам отримувати об’єктивні і повні дані щодо обставин ДТП, а також упорядкувати процедури взаємодії між суб’єктами, які володіють інформацією про ДТП (Нацполіція, Укравтодор, МОЗ).

Поки що – це перший крок до змін. Наступним стане запровадження нової картки обліку ДТП, яку розробляють на основі CADAS (загальноєвропейської системи збору даних ДТП).

Нові стандарти обліку, збору даних та обміну інформацією між органами дадуть можливість зменшити кількість смертей на дорогах, впевнені у поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень