В селі-рекордсмені на Рівненщині ще не побудували школу

Держава не виділила грошей

Будівництво школи у селі Цепцевичі досі на початковій стадії. Нагадаємо, що це село на Сарненщині – рекордсмен за народжуваністю. У тамтешній школі, розрахованій на 240 дітей, учні навчаються у три зміни. Щороку навчальний заклад поповнюється кількома сотнями першачків. Будівництво школи на 700 місць мало розпочатися у 2018 році, однак держава не виділила обіцяних десять мільйонів гривень.

Згідно з планом, вже б мали почати будувати каркас будівлі.

Нині на місці встановили лише котельню та почали робити фундамент, розповідає перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір:

Роботи розпочаті торік, на жаль, частина коштів була значно більша, 10 мільйонів, але вони були в спецфонді  - ДФРР. Це нам дало можливість використати лише частку нашого обласного бюджету - 1,2 мільйона. Ми збудували котельню, розпочали роботи по монтажу фундаменту.

Зауважимо, що більша частина будівництва школи у Цепцевичах має фінансуватися з Держфонду регіонального розвитку. Цьогоріч навчальний заклад знову потрапив до переліку проектів, які отримають більшу частину коштів із ДФРР. Повна вартість проекту, вказана на сайті Мінрегіонбуду -  понад сотня мільйонів гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень