В Рівному відкрили меморіальну дошку воїну АТО (ФОТО)

Присвячена вона В’ячеславу Мірошнику, що брав участь в боях у Дебальцево

Меморіальна дошка розміщена на фасаді школи №15, яку свого часу закінчив боєць. На урочисте відкриття прийшли школярі, колеги по службі, друзі та рідні. У В’ячеслава залишилися батьки, дружина та четверо дітей.

Любов Шелкович, дружина загиблого, розповідає, що не розуміє, чому повинно гинути стільки людей:

Менший син каже «Я не хочу, щоб була ця війна, і щоб наші хлопці гинули. І чому вона йде?». Він так каже, він не розуміє цього. Якщо розібратися, то і я не розумію. Ці два котла. І з Дебальцевого котла, що вийшов Слава, це просто жахіття. Тому що вийшов звідти він, як сказав «в мізках і крові наших хлопців».

Як розповідають рідні та друзі, В’ячеслав був веселим та життєрадісним, дуже активним, впевненим у собі чоловіком.

Помер 24 квітня 2015 року у віці 43 років внаслідок контузії та осколкових поранень, отриманих в боях в Дебальцевому котлі. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня посмертно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень