В Рівному створили книгу для слабозорих

15 жовтня весь світ відзначає День «білої тростини» - день, присвячений людям з порушенням зору

З цієї нагоди в Рівному презентували аудіо-варіант книги місцевої письменниці Ірини Одерако «Від світанку до вічності». Це історія про бабусю письменниці. В основі книги – розповідь про нелегке буденне життя людей, які жили близько ста років тому.

Особливістю цієї аудіо-книги стало те, що її озвучила сама письменниця. Зізнається, для неї це дебют. Втім, без допомоги професіоналів їй би це не вдалося. Далі пряма мова:

Це перший і серйозний досвід для мене, тому що я взагалі думала, що не зможу цього зробити сама. Коли самотужки пробувала, то виходило щось непридатне для вживання. І коли мені вже допомогла людина, яка вже технічно в цьому розуміється, вийшло, ніби, непогано.

Запропонувала озвучити книгу незряча рівненська поетеса Вікторія Самчук. Адже таким чином ознайомитися з творчістю Ірини Одерако зможуть і люди з порушеннями зору.

Також до Дня «Білої тростини» відбулася презентація тактильної книги «Пори року». Це спеціалізоване дидактичне видання, призначене для допомоги в навчанні, розвитку, вихованні та реабілітації незрячих дітей та з порушеннями зору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень