В Рівненській області мешкає близько 3 000 кривдників

За період від початку року зафіксовано 2 738 осіб, що здійснювали насильство. З них – 5 неповнолітніх та 216 жінок

Таку цифру озвучив старший інспектор Управління превентивної діяльності Олег Шандрук. Він розповідає, що більшість випадків насильства трапляється серед чоловіків, адже саме вони схильні проявляти агресію. Проте трапляються випадки і серед жінок. Про причини далі Олег Шандрук:

Жінки притягуються до відповідальності в основному за те, що вони негативно поводяться по відношенню до своїх батьків. Може бути й чоловік-інвалід. І по відношенню до дітей.

Відповідальність за вчинення насильства керується статтею 173 ч.2 Закону України «Про адміністративні правопорушення». Також до особи може бути винесений захисний припис. Як розповідає Олег Шандрук, за останні півроку в Рівненській області було складено 2 600 протоколів і винесено 139 захисних приписів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень