В Рівненську обласну бібліотеку можна записатися безкоштовно

З нагоди дня писемності сьогодні у Рівненській обласній науковій бібліотеці проводять акцію, в рамках якої можна записатися до бібліотеки безкоштовно. Провідний бібліотекар Тетяна Кучерук каже, що такі заходи проводять щомісяця й у ці дні до бібліотеки записуються вдвічі більше людей:

 

Акції такі відбуваються майже щомісячно до відповідних дат. До дня студента, до інших дат. Є такий запис безкоштовний як екватор. Це коли студенти переступають рубіж 3 курс інституту або 2 курс коледжу. Ми так вдень записуємо 25-30 чоловік, а зараз вже ранок і ми маємо 50 чоловік.

Одна з відвідувачок, Алла Рабійчук каже, що у бібліотеці дізналася для себе багато корисної інформації. До прикладу, вона завжди мріяла вивчити польську мову, а з читацьким квитком в Рівненській бібліотеці можна її вивчати безкоштовно:

Крім того, що я отримала безкоштовний читацький квиток, отримала для себе дуже багато корисної інформації. Принаймні я знаю, що можу закінчити курси польської мови безкоштовно. Тим більше, ми йдемо в Європу і я планую, що мої внуки будуть вчитися в Польщі, в Європі. І сама із задоволенням вивчу польську мову і знайду для цього час.

Варто додати, що впродовж літа Рівненська обласна наукова бібліотека буде проводити низку заходів. Один з них - це літні читання книжок на свіжому повітрі. На подвір`ї бібліотеки будуть розташовані намети, де кожен охочий зможе долучитися до читання книжок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень