В районній стоматполіклініці не дорахувалися золота на 320 тисяч

Нестачу виявили при звільненні відповідального працівника

Слідчі поліції повідомили про підозру у привласненні 336 грамів золота 45-річному костопільчанину, який працював у Костопільській районній стоматполіклініці старшим зубним техніком і був матеріально відповідальною особою.

Підозру оголошено за ч. 4 ст. 191 КК України - привласнення, розтрата майна у великих розмірах або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як встановлено досудовим розслідуванням,

працівник привласнив 336 грамів золота 900 проби вартістю понад 320 тис. грн., яке зберігав з 2012 року.  

Інвентаризацію в поліклініці проводять двічі на рік.

Востаннє золото бачили на підприємстві під час чергової інвентаризації матеріальних цінностей наприкінці 2018 року, а виявили нестачу у 2019-му під час позачергової інвентаризації у зв’язку зі звільненням відповідального працівника. Тоді одразу викликали поліцію.

Досудове розслідування проводять слідчі Костопільського ВП ГУНП в  Рівненській області під процесуальним керівництвом Здолбунівської місцевої прокуратури.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень