В пожежі на Рівненщині одна людина загинула, ще одна - в лікарні

Трагедія сталася 10 січня

До рятувальників міста Корця надійшло повідомлення про те, що в селі Сторожів Корецького району горить будинок, у якому є люди.

Докладніше про це розповів керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

В одному з будинків трапилося загоряння, внаслідок якого загинула жінка, а її чоловік отримав отруєння продуктами горіння.

 

Працівниками Нацполції спільно з сусідами на місці пожежі виявлено мертве тіло господарки оселі, 1941 року народження, а її чоловік - 1946 року народження отруївся чадним газом та наразі перебуває в лікарні.

За словами Дмитра Мельника, рятувальники управління ДСНС Рівненської області на ліквідацію пожежі не викликали. Причина пожежі та трагічної загибелі жінки встановлюються.

Рятувальники вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, це зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень