В Острозі на Рівненщині відкрили нове приміщення поліцейського відділку

І вручили подяки

Урочисте відкриття Острозького відділу поліції відбулося 28 грудня за участі заступника Голови Національної поліції України Олексія Руденка, начальника поліції області Олексія Камишанського, представників обласної та місцевої влади.

Професія поліцейського — це спосіб життя, адже він проводить на службі 24/7  і повинен мати для цього гідні умови. Якщо стався злочин — поліцейський має його розкрити, якщо у людини біда — допомогти, - зазначив Олексій Руденко.

Це не просто нове приміщення — це новий поліцейський сервіс для громади Острожчини. Люди мають отримувати якісні послуги в повному обсязі, а співробітники  — виконувати свої поліцейські функції заради громадян і їхньої безпеки, - сказав Олексій Камишанський.

Олексій Камишанський вручив подяки представникам фірм та установ, які сприяли у зведенні приміщення та виконували будівельні роботи. Відзнаку отримав і екс-начальник поліції області, а раніше — Острозького відділу  Валерій Самчук, який ініціював будівництво та доклав чимало зусиль для його реалізації.

Будівництво розпочалося влітку 2018 року. Крім службових кабінетів, тут є кімнати для затриманих та прийому громадян, кімната, дружня до дитини, протирадіаційне укриття. Є доступ у приміщення для маломобільних громадян.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень