В Одесі затримали банду, яка грабувала людей

В Одесі затримали банду з 5 осіб, яка грабувала іноземців. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Затримані – чоловіки у віці від 23 до 30 років, особливою рисою банди було те, що своїми жертвами вони обирали жителів виключно азіатських країн. На вулиці Магістральній у Києві чоловіки напали на 30-річну жінку, вони затягли її в свій автомобіль і спробували втекти, але їх затримали правоохоронці.

Під час перевірки вони зізналися в нападі на 48-річного громадянина тієї ж країни і ще в 5 епізодах. За даними оперативників, вони пограбували в Прилиманському Одеської обл. двох осіб, у яких вкрали гроші, телеофни, документи і прикраси, а також напали на іноземців в Одесі. Перевіряється їх причетність до інших подібних злочинів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень