В Одесі тепер всі знають кмітливих рівнян

І не тільки в Одесі

Острозька “Збірна Ювілейного”

Рівненські команди КВНщиків продемонстрували гарний результат на фестивалі телевізійної «Ліги сміху» в Одесі.

В результаті дві рівненські команди потрапили до другого туру фестивалю. Це команди «Збірна Ювілейного» та «Крик Вільгельма».

"Крик Вільгельма" - команда з Рівного

Про здобутки рівнян розповів голова громадської організації «Клуб веселих та найкмітливіших Рівненщини» Юрій Ліпський:

Наших п’ять колективів потрапило у другий тур. І два колективи виступатимуть на гала-концерті. Ми були задоволені таким результатом, відразу до нас стали по-іншому відноситись.

Зауважу, що у цьому році у «Ліги сміху» заявляються потужні колектив, але і до нас теж інший підхід вже. Ми зарекомендували себе добре, на всю Україну.

Виступи двох колективів рівненської «Ліги сміху», які записувались на гала-концерті в Одесі, можна буде переглянути на телеканалі «1+1» 2 та 9 березня.

Додамо, що Юрій Ліпський закликав молоді колективи долучатись до рівненської «Ліги сміху», адже у новому сезоні усіх учасників тренуватимуть досвідчені КВНщики. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень