В ОАЕ пальми роздаватимуть Wi-Fi

У Дубаї (ОАЕ) мають намір побудувати "розумні" пляжі, які будуть обладнані Wi-Fi точками у вигляді великих пальм, вітрогенераторами енергії, сонячними батареями для підзарядки телефонів і роздягальнями, в яких також будуть використовуватися новітні технології.
Про це повідомили в прес-службі Департаменту туризму і комерційного маркетингу уряду Дубая, передає "Інтерфакс-Туризм".
Муніципальна влада емірату проводять модернізацію пляжу Умм-Суккейм недалеко від готелю Бурж-аль-Араб. Цей елітний пляж, який іноді називають "семизірковий", стане першим "розумним" пляжем Дубая.
Роздягальні Умм-Суккейм, крім стандартного набору послуг, будуть обладнані камерами зберігання з кодами доступу. Влада Дубая також веде роботу з організації на пляжі точок безкоштовного доступу в інтернет. Інтернет-станції матимуть форму пальм, зможуть одночасно надавати доступ в мережу 50 відпочивальникам в радіусі 53 метрів. Крім того, їх можна буде використовувати для зарядки гаджетів і телефонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень