В Криму поступово відновлюється електропостачання

Кажуть російські чиновники

Енергосистема Криму не постраждала в результаті знеструмлення всіх передавальних ліній з боку України. Так вважає російський міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров, передає "РІА Новини".

"Енергосистема Криму не постраждала. Були певні проблеми вночі, зараз теплоелектростанції набирають потужність", - сказав журналістам Єгоров.

Він уточнив, що кримська енергосистема виявилася готовою до надзвичайної ситуації і нагадав, що аналогічна подія трапилася майже рік тому.

Єгоров зазначив, що на цей момент власна генерація півострова перебуває в робочому режимі і сумарно може виробляти до 80 мегават. Він також додав, що йде робота за допомогою альтернативної енергетики, а також вироблення порядку 270 мегават за допомогою мобільних газотурбінних електростанцій. Крім того, важливі інфраструктурні та соціальні об'єкти Криму округу переведені на резервні джерела живлення.

Очевидці повідомляють про часткове відновлення енергопостачання півострова.

Нагадаємо, у Криму 22 листопада в 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень