В Італії за загадкових обставин загинула українка: подробиці (ФОТО)

Тіло 52-річної українки знайшли на березі каналу


В Італії  знайшли мертвою 52-річну українку Валентину Король. Вона пішла з дому, а через дві доби її тіло виявили на березі каналу.

Італійська поліція повідомляє, що українка зникла ввечері 9 січня. Чоловік оголосив її у розшук. І тільки в понеділок, 11 січня, місцеві жителі помітили на березі каналу тіло жінки. За даними місцевого прокурора, слідів насильницької смерті на тілі українки не виявлено. На цей час розглядається дві версії загибелі: самогубство і нещасний випадок.


Валентина Король сама з Чернівців, але в Італії жила вже кілька років. Вона прибирала будинки й квартири італійців і доглядала за літніми людьми. 

Два роки тому у її чоловіка стався параліч. Знайомі українки кажуть, що після цього життя Валентини сильно змінилося - вона вже не могла працювати, і їй доводилося доглядати за хворим, в сім'ї з'явилися сварки.


За словами сестри, 11 січня Валентина Король повинна була отримати "промесо" – громадянство в Італії. А також найближчим часом їй могли перерахувати гроші для догляду за чоловіком. Отримала вона їх чи ні – невідомо.


Писали, що спочатку сусіди знайшли її сумочку на лавці в парку і принесли її. А потім вже знайшли її тіло в цій канаві. Куди вона пішла? Вона свою собаку залишила вдома, а без неї вона нікуди не ходила. І чоловіка вона не залишала. Це дуже дивно. І ніякої депресії у неї ніколи не було. Вона була жінка-свято, ніколи ні на що не скаржилася, завжди усміхалася, – губиться в здогадах її родичка.


Поховають Валентину в Італії. А зараз триває розслідування, і тіло жінки чоловікові поки не віддають.

Джерело: УНІАН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень