В Ірані розбився український літак. 180 ПАСАЖИРІВ ЗАГИНУЛИ (ВІДЕО)

Літак могли збити

В Ірані розбився літак Міжнародних авіаліній України. Усі пасажири загинули. На борту було 180 людей. Про це офіційно повідомили місцеві чиновники, пише «ТСН».

Пасажирський літак Boeing 737-800 розбився біля столиці Ірану Тегерану.

Це сталося через годину після того, як Іран запустив балістичні ракети по двох американсько-іракських авіабазах в Іраку. 

Про загибель усіх пасажирів повідомили місцеві рятувальники.

За словами іранського службовця з надзвичайних ситуацій, літак загорівся одразу після падіння. Рятувальники говорять про технчні несправності. 

Докладніше про обстріли військових США. Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки повідомило, що Іран випустив більше дюжини ракет по двох іракських базах, де розташовуються американські військові.

Нині Пентагон оцінює збиток, завданий атаками. Іранське державне телебачення повідомило, що іранський Корпус вартових ісламської революції (IRGC), "завдав удару по авіабазі США аль-Асад в Іраку десятками ракет". IRGC попередив США про більш "нищівні відповіді в разі нової агресії". У IRGC заявили, що завдадуть удару по будь-якій регіональній державі, яка стане платформою для агресії США, пише "Українська правда". 

Нагадаємо, що у п’ятницю в  Іраку внаслідок авіаудару США загинув іранський генерал IRGC Касем Сулеймані. Він та заступник голови іракського шиїтського ополчення Абу Махді аль-Мухандіс були вбиті поблизу аеропорту столиці Іраку Багдаду. Авіаудар завдали за наказом президента США Дональда Трампа, йдеться в заяві Пентагону.

5 січня після вбивства генерала парламент Іраку проголосував за виведення американських військ - близько 5000 американських солдатів - з країни. На це президент США заявив, що у разі будь-якої ворожості з боку Іраку він може накласти «дуже великі санкції» - такі, "яких вони ніколи раніше не бачили".  Іран Своєю чергою заявив, що більше не дотримуватиметься жодного з положень ядерної угоди 2015 року.

Згодом Іранські ЗМІ повідомили, що Ісламська республіка Іран залишиться учасником багатосторонньої "ядерної домовленості" і вважає, що нині досягнутий "розумний баланс" зобов’язань сторін за нею.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень