В ході спецоперації «Бурштин» обшукали голів райдержадміністрацій північних районів Рівненщини

Напередодні у північних районах Рівненщини провели обшуки у голови Дубровицької районної державної адміністрації Сергія Киркевича та голови Рокитнівської районної державної адміністрації Миколи Кушніра.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Він зазначив, що наразі керівники райдержадміністрацій перебувають на своїх робочих місцях, у результаті обшуків нікого не затримали та нікому звинувачень не висунули. Тож, зі слів Муляренка, підстав для ухвалення кадрових рішень немає

Також голова Рівненської ОДА додав, що операція «Бурштин» на Рівненщині триває. Тривають слідчі дії і щодо працівників лісового господарства північних районів області.

Водночас керівники районів запевняють, що причетні до злочинного угруповання колишні, а не нинішні працівники правоохоронних органів.

Нагадаємо, напередодні у Рівному затримали заступника прокурора Рівненської області  Андрія Боровика та підполковника Служби безпеки Рівненщини. Генпрокурор Юрій Луценко зауважив, що до злочинного угрупування, яке розкрадало бурштин на Рівненщині, причетні колишні та нинішні правоохоронці прокуратури, СБУ, МВС, представники місцевого самоврядування та, ймовірно, місцевих держадміністрацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень