В ГПУ зробили заяву щодо рівненського екс-прокурора

Як відомо, Андрія Боровика випустили з СІЗО під заставу

Боровику змінено запобіжний захід через завершення терміну дії попереднього.

Як пояснила прес-секретар Генпрокуратури Лариса Сарган

У зв’язку з тим, що 12.06.2017 захисником Боровика А.В. на виконання вищезазначеної ухвали (Дарницького суду столиці) внесено за Боровика А.В. заставу у встановленому розмірі (1 млн грн), 13.06.2017 Київським слідчим ізолятором управління пенітенціарної служби у м. Києві та Київської області останнього звільнено з-під варти з Лук’янівського СІЗО.

Також Сарган спростувала заяви захисту екс-прокурора Боровика про нібито "перекваліфікування справи".

За її словами,

З часу передачі до суду обвинувального акту відносно Боровика А.В. та інших п’яти обвинувачених, ПРАВОВА КВАЛІФІКАЦІЯ ТА ОБСЯГ ОБВИНУВАЧЕННЯ НЕ ЗМІНЮВАЛИСЯ!

Нагадаємо, гучне затримання "бурштинової мафії" у Рівному відбулося 4 липня минулого року за участю перших осіб у правоохоронних органах держави.

За ґратами головний фігурант справи Андрій Боровик провів майже рік. Термін дії запобіжного заходу для нього завершився 8 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень