В Дубно горіла багатоповерхівка

Надзвичайники врятували 11 людей

Вчора вночі  в місті Дубно по вулиці Грушевського трапилася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку. Запах диму відчули мешканці, які негайно повідомили про подію до Служби порятунку «101». За вказаною адресою оперативно виїхали бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце виклику та провівши розвідку, рятувальники з’ясували, що осередок займання знаходиться в одній із квартир на другому поверсі. Дехто з людей самостійно покинув свої квартири, а 11 громадянам, з яких 4 малолітніх дітей, вийти допомогли рятувальники. Під час пожежі травмованих та загиблих не було.

Завдяки швидкому виявленню та повідомленню про пожежу до Служби «101» і оперативному реагуванню працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій вдалося врятувати від повного знищення вогнем помешкання, а також не допустити поширення полум’я на поряд розташовані квартири громадян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень