В АТО – змненшення обстрілів бойовиками із забороненої сброї

В зоні антитерористичної операції зменшилася кількість провокацій зі сторони незаконних збройних формувань. На Донецькому напрямку обстріли тривають.

Противник суттєво зменшив кількість обстрілів позицій українських військ з озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів і в основному застосовує стрілецьку зброю, повідомляє прес-центр штабу АТО.


Водночас на Донецькому напрямку бойовики і надалі проявляють найбільшу активність. Вчора поблизу Маріуполя о 18.05 з мінометів калібру 82 міліметри бойовики били по Старогнатівці. 

Загалом упродовж вчорашньої доби російсько-терористичні війська 67 разів порушили режим припинення вогню. Двічі найманці застосовували артилерію, 15 разів міномети, 1 – реактивні системи залпового вогню, 65 – гранатомети і стрілецьку зброю.

З 18 години і до опівночі, ворог практично постійно обстрілював із гранатометів, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів позиції українських військових у селищах Мар’їнка, Опитне, Піски.

Близько 19 години найманці двічі з 82-міліметрових мінометів били по силах АТО в Красногорівці. Крім того, близько 9 вечора і майже опівночі окупанти з озброєння БМП вели вогонь по Опитному. 


На Луганщині близько 20 годині бандформування обстріляли з гранатометів, зенітної установки українських бійців у селищі Щастя. 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень