В який день тижня народжуються щасливі та багаті люди

Одним доля приносить усе готове на тарілочці, а іншим доводиться важко працювати

Понеділок 

Дуже не правильно вважати, що понеділок нещасливий день, і що це нібито матиме наслідки для людини впродовж усього життя. Навпаки - понеділок щасливим для тих, хто цього дня з'явився на світ. В понеділок народжуються щасливчики, на яких чекають довгий життєвий шлях і приголомшливий успіх. Крім того, людям народженим у понеділок варто саме в понеділок починати усі важливі справи, як на роботі, так і в сімейній сфері. 

Вівторок

Народженим у вівторок, на жаль, пощастило набагато менше. Їм рідше випадає так званий щасливий білет, радісні звістки не валяться просто на голову, а натхнення не приходить саме собою. Бідолахам доводиться вперто працювати, щоб облаштувати своє життя так, як хочеться. Однак працьовитих - Всесвіт нагороджує. Також другий день тижня зовсім не підходить для початку будь-якої серйозної роботи – буде багато перешкод на шляху до мети.

Середа 

Середа — добрий день для того, щоб народитися. Народжені в середині тижня, якщо вірити прикметам, будуть здоровими до похилого віку, і у справах їх супроводжуватиме удача. За одним із переказів, народжені у середу виростуть багатими і щасливими. Середа — найкращий день для початку відпустки, особливо якщо запланована подорож.

Четвер

Куди не глянь — вдалий день! Народитися в четвер, упевнені експерти — теж добрий знак. Не дарма саме в четвер у минулі часи розпочинали роботи в полі та видавали дочок заміж. Щасливець, який народився у четвер приречений отримувати подарунки долі до кінця життя. Якщо вони виявляться амбітними натурами — обов'язково зроблять карколомну кар'єру. Якщо ж будуть романтичними та далекими від бізнесу вільними митцями – прославляться своїм талантом.

П'ятниця

З п'ятницею, як і з понеділком, виходить казус. Всі чекають п'ятниці, але народитися цього дня — швидше, невдача. У п'ятницю взагалі не варто починати щось важливе, чи то новий проєкт на роботі, одруження, подорож і таке інше. У цей день найчастіше відбуваються аварії та неприємні інциденти. А тим, хто народився в п'ятницю, не варто розраховувати, наприклад, на перемогу в лотереї — розраховувати до кінця днів їм доведеться лише на себе.

Субота

Довгоочікуваний вихідний після важкого робочого тижня – чудовий момент для початку життєвого шляху. У повітрі суцільний позитив. Цікаво, що у суботу народжуються творчі, тонкі натури. Ці люди часто мають талант, де в чому магію, навіть дар ясновидіння. Вважається, що ці люди від народження захищені від вроків. Також вони мають здатність знаходити скарби - доля готує для них багатства навіть у землі.

Неділя

Народжене наприкінці тижня немовля стане не тільки радістю для своїх батьків, а й міцною опорою для них на все життя. Успіх супроводжує цих людей, в дорослому віці вони часто стають благодійниками і охоче допомагають стражденним. Вони охоче допомагають не лише батькам та родичам, але і геть не знайомим людям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень