В «УЗ» готують потяги для біженців

Жінки з дітьми та люди похилого віку - у пріорітеті

«Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди з західних регіонів до Польщі і в зворотньому напрямку.  У понеділок, 28 лютого, до Польщі відправили 4 поїзди, а також один додатковий до Чопа.

Поїзд 949/950 Львів – Грубешів вирушатиме зі Львова  завтра, 2 березня, о 8 ранку. 

Також в «Укзалізниці» зазначили, що

наразі триває робота над призначенням зручних сполучень із Ковеля до Хелма (Польща), з Івано-Франківська та Чернівців — до Вадул-Сірета (Румунія) та додаткових поїздів із Чопа до Захоні (Угорщина).

При цьому зазначимо, що Польща та Німеччина гарантують безкоштовний проїзд українських біженців рейсами власних залізниць.

Посадка на евакуаційні рейси «Укрзалізниці» є пріоритетною для пасажирів із придбаним квитком.

 

Посадка у дизель-поїзди відбуватиметься в порядку живої черги.

 

Перевагу надаватимуть жінкам, дітям та людям похилого віку.

Евакуаційний рейс на захід України планують відправити з Харкова вже найближчим часом. Такі ж потяги будуть і в столиці.

В «Укрзалізниці» повідомили, що будуть формувати графік руху поїздів на добу та просять стежити за оголошеннями на вокзалах, щодо детальнішої інформації та можливих змін у розкладі.

 - Зважаючи на воєнний стан у країні та на обмеження комендантською годиною, деякі рейси зазнали змін. Графік може змінюватися залежно від оперативної ситуації, крім того, Укрзалізниця додаватиме евакуаційні рейси в міру необхідності, – повідомили в Укрзалізниці.

Із графіком руху поїздів можна ознайомитися за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень