В уряді зробили важливу заяву щодо виплати пенсій і зарплат у другому півріччі

Йдеться про важливі соціальні видатки 

Усі доходи які надходять до бюджету України - йдуть на Збройні сили. Водночас, соціальні видатки, як то виплата допомоги, пенсії, зарплат вчителів та лікарів  фінансується за кошти міжнародних партнерів України. Ми уже повідомляли, що є проблема з фінансуванням програми єВідновлення. Дехто з українців не може обміняти свій сертифікат на гроші, адже грошей на казначейському рахунку на ці видатки - не має. 


Але очільник уряду повідомив - що до кінця цього року, і навіть у наступному році Україна матиме можливість профінансувати усі свої соціальні зобов'язання. 


Україна отримає 2,2 млрд доларів від МВФ. Відповідне рішення схвалила Рада директорів Фонду. Це кошти, які допомагають нашому Уряду фінансувати критичні видатки бюджету, соціальні допомоги, зарплати лікарів та вчителів.

 

До сьогодні в жодній програмі з МВФ Україна не проходила чотири перегляди. Це свідчення того, як наші партнери високо оцінюють наші зміни та нашу роботу, - повідомив Денис Шмигаль. 

Крім того, міжнародні партнери  визначилися з використанням заморожених російських активів. 

Україна отримає в кредит 50 мільярдів доларів. Однак фактично цей кредит Україна не повертатиме власними грошима. Його будуть повертати завдяки використанню прибутків від активів РФ, які знаходяться в європейських банках. 

 

Джерело: Inkorr

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень