В Укргідрометцентрі дали прогноз погоди до кінця лютого

Що буде з температурою та опадами

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В Українському гідрометцентрі заявили, що цьогорічний лютий буде не таким, як зазвичай.

У половині областей останній місяць зими буде теплішим за норму, у половині областей – близьким до норми. Менше мерзнутимуть жителі Півдня і Сходу, а також жителі Кіровоградської, Дніпропетровської областей й Криму.  

За словами заступника директора Укргідрометцентру Анатолія Прокопенка, сильні морози у лютому малоймовірні. Однак не виключено, що через періодичне надходження арктичного повітря, на кілька днів температура може помітно знизитись.

У лютому відбувається перехід середньодобової температури через 0 градусів у бік підвищення. На півдні Одещини, у Криму та місцями на Закарпатті це може статись у першій декаді, в південних областях – у другій, у західних, місцями у Рівненській, Житомирській і Київській областях – у третій декаді.

 

В решті областей – на початку березня. Опади – це переважно мокрий сніг і дощ, тобто надовго новий сніг не затримуватиметься, розтане, – пояснив Анатолій Прокопенко.

Анатолій Прокопенко також додав, що цього року зима буде більшою на один день лише календарно. І це не впливає ні на кількість снігу, ні на температуру повітря.  

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень